Wellbeloved srl, Focşani

Wellbeloved srl
Strada Bucegi Nr. 2
620161 Focşani
Vrancea
Celular:
0732.487.964
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Belazza Academy Focsani / Vrancea ofera Cursuri Autorizate de Calificare si Perfectionare, in domeniile : Coafor, Frizerie, Manichiura-Pedichiura, Stilist Protezist de Unghii (unghii tehnice), Cosmetică, MAKE-UP (Machiaj profesional).


Profil lung
Belazza Academy Focsani este un Centru de formare Profesionala autorizat de CNFPA-Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.Cursurile Centrului de Formare profesionala, Belazza Academy Focsani, se bazeaza in primul rand pe calitate oferind cei mai buni traineri, spatii generoase, dotari, aparatura si ustensile de lucru de la branduri cu renume.

Parcurgerea cursurilor si respectarea indicatiilor profesorului indrumator, va vor permite ca in cel mai scurt timp, sa obtineti performante semnificative si de calitate! Scoala nostra este dotata cu mobilier si aparatura noua in domeniu de ultima generatie, unde veti gasi un personal pregatit corespunzator celor mai exigente cerinte, o atmosfera calduroasa si relaxare unde promitem ca invatatul va deveni o placere.

Misiune si valori

Misiunea scolii Belazza Academy Focsani este de a oferi cursantilor nostri noi oportunitati de dezvoltare pe plan profesional. Aceste cursurii se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare din diferite motive, cat si pentru recalificare.

Specialisti

Echipa noastra de specialisti beneficiaza de o vasta experienta in domeniu.Gradul de satisfactie al cursantilor este de peste 99%. Multi dintre fostii cursanti pastreaza legatura cu specialistii de la care au avut placerea de a invata. Relatiile pe care le-am cladit de-a lungul timpului cu toti cursantii nostri sunt extrem de importante pentru noi.

Certificari

Suntem autorizati de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei. Diploma este recunoscuta intern si international.
Cuvinte cheie:
Belazza academy, Centru de formare profesionala autorizat, Cursuri autorizate coafor, Cursuri autorizate cosmetică, Cursuri autorizate frizerie, Cursuri autorizate make-up machiaj profesional, Cursuri autorizate manichiura-pedichiura
Wellbeloved srl apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Wellbeloved srl!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Pictor Grigorescu Nr. 49, Bl. 49, Sc. 1, Et. Parter, Ap. 3
  620171  Focşani
 2. Str.Unirea Principatelor, Nr.17, Bl.17, Sc.1, Parter, Ap.2
  620091  Focşani
 3. Focşani Nr. 5 Bl. M181 Sc. 2 Et. P Ap. 58
  051841  Bucureşti
 4. Strada Gloriei Nr. 9
  620028  Focşani
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere