SC KEMN PACK SRL, Focşani

1 Recenzie
SC KEMN PACK SRL
Str. Anghel Saligny, Nr. 8, În spate la General Construct
620144 Focşani
Căsuţa Poştală: 620144
Vrancea
0722501061
Contabilitate
0337109704
Contabilitate
Marketing şi Comunicare: roxana@kemn.ro
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J39/401/2002
Nume anterioare
SC DEEP PREST 2002 SRL
CIF
14902356

Descriere

La Kemn Pack producem si oferim spre comercializare in orice cantitate o gama larga de ambalaje din carton ondulat, cutii si tuburi din carton, precum si placi din carton ondulat (linia automata de producere a cartonului ondulat de tip 3 ondula E, B, C sau tip 5 ondula EB, BC si EC). Putem oferi la cele mai bune preturi cutii simple, cutii personalizate (flexografie una pana la patru culori, casherare in policromie), cutii cu autoformare, cutii stantate, caserate si cutii colective, cutii personalizate cu sau fara pereti despartitori, cutii de carton pentru masini automate de umplere si ambalare, tuburi de carton de 2 si 3 inch. Executam cutii din carton micro-ondul, CO3, si CO5, in culorile alb si natur, de orice tip si dimensiuni la preturi fara concurenta.


Profil lung
Pe parcursul mai multor etape de dezvoltare cu investitii atat din forte proprii cat si pe baza de proiecte din fonduri europene, ne-am dotat cu utilaje automate si semiautomate de mare productivitate: linie de imprimare, slituire, biguire, stantare cu stanta rotativa, masina automata de lipit, Cutter plotter, masina semi-automata de lipit, utilaj de stantat cu stanta plana tip ROLL, max 1400, utilaj de stantat cu stanta tip portofel, max 1000 mm, utilaj de stantat cu stanta tip portofel, max 1300 mm, linie de caserare, Kreyser, slotter, utilaj de plastifiat, ghilotina, capsator, masini de legat si balotat, presa. Linia de imprimare, slituire, biguire, stantare cu stanta rotativa are o productivitate medie de 50.000 cutii/zi. Linia de caserare are o productivitate de pana la 20.000 coli caserate/zi, latimea de lucru fiind de pana la 1400mm.

Produsele noastre:
- placi din carton ondulat CO3, CO5; - placi din carton ondulat diferite tipuri de ondula E, B, C, EB, EC, BC; - coltare si tuburi din carton; - cutii colectoare din carton; - cutii cu autoformare; - ambalaje din carton ondulat; - cutii carton personalizate; - cutii caserate; - cutii din carton pentru transport; - cutii din carton pentru arhivare; - cutii din carton pentru industria textila; - cutii bauturi alcoolice; - cutii pizza; - cutii biscuiti; - cutii personalizate imprimate; - imprimare flexografica 4 culori; - separatoare carton; - cutii infoliate; - cutii pentru vin; - cutii bag-in-box; - cutii prezentare; - ladite din carton ondulat pentru fructe; - ladite din carton ondulat pentru produse refrigerate si congelate; - ladite din carton ondulat pentru transport; - folie stretch.
Cuvinte cheie:
Ambalaje, Carton ondulat, Cutie, Vanzatori si producatori de ambalaje, Cutii de carton, Cutii carton ondulat, Cutii personalizate, Cutii stantate, Cutii americane, Cutii casherate, Grafică policromică, Imprimare flexografică, Linie automată producere carton, Plăci de carton
Localităţi servite
Focsani, Vrancea Cotesti, Vrancea
Limbi străine vorbite
Engleza, Spaniola
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • Tranzacţie bancară
    Tranzacţie bancară
SC KEMN PACK SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Citatul Tau

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Seriozitate, promptitudine si produse de calitate, livrate in cel mai scurt timp!

cu mai mult de 6 luni în urmă

Va multumim pentru aprecieri!

Scrie o părere pentru SC KEMN PACK SRL!

Cunoşti firma SC KEMN PACK SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Roxana Stefanescu
MARKETING

Trimitere mesaj

0337109704

0722501061

0337109704

Facebook